Basisir Sérég

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basisir Sérég nyaéta salah sahiji basisir anu aya di pakidulan Kabupatén Cianjur.[1] Perenahna di Kacamatan Sindangbarang, kira-kira 120 km ka arah kidul ti puseur kota Cianjur.[2]

Basisir Sérég mibanda kaéndahan pamandangan basisir anu pohara éndah jeung masih bersih teu béda jauh jeung basisir Jayanti, tapi alatan kurangna pamekaran ieu objék wisata leuwih réa wisatawan lokal anu milih basisir Jayanti ti batan basisir Sérég.[2]

Réferénsi[édit | édit sumber]

  1. (id)Pantai Sereg (diakses tanggal 29 Oktober 2011)
  2. a b (id)Pantai Sereg Jawa Barat (diakses tanggal 29 Oktober 2011)


Nulis.jpg