Obrolan pamaké:SU04Anggi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bagéa, Lur! Wilujeng sumping di komunitas Wikipédia, hususna Wikipédia édisi Basa Sunda.

Pikeun pangwanoh ka baraya lianna, mangga eusian kaca pamaké SU04Anggi ku sababaraha hal nu peryogi kauninga, utamana ngeunaan widang naon waé nu janten interés sadérék.

Pikeun hal-hal nu sipatna téhnis, mangga buka kaca :

Pikeun nanda tangan dina kaca sawala, siga kaca ieu, ketik ~~~~ (opat kali tanda gelombang/tilde).

Tidak berbahasa Sunda (don't speak Sundanese)?

~~~~


 Hendra Coat of Indonesia.pngsawala 05:58, 17 Séptémber 2011 (UTC)

hallo anggi :D wilujeng sumping di sundapedia 2011 SU02Agung (sawala) 06:46, 17 Séptémber 2011 (UTC)

re: anggi[édit sumber]

hey anggi

re: anggi[édit sumber]

hey anggi

SU12Chaerunnisa (sawala) 06:55, 17 Séptémber 2011 (UTC)


Wilujeng Sumping[édit sumber]

Wilujeng sumping Teh Anggi, mugi teras nyerat dina basa Sunda, Sumanget! Kadé hilap, dinten énjing ngawitan pasanggiri Sundapédia 2011. Upami aya patarosan anu badé didugikeun, ulah asa-asa, pok baé wakca :D Wilujeng Tandang! --Aditia.Gunawan (sawala) 06:22, 18 Séptémber 2011 (UTC)

akang,pas milarian dina sungsi mah artikel nu bd didamel teh teu acan aya, tapi pas ningali dina wikipedia b. indo tos aya gning tp mung sakedik pembahasanna teh. teu sawios pami sami?? tapi da abi teu nyandak pembahasan ti dinya..kmha kang? SU04Anggi (sawala) 02:49, 19 Séptémber 2011 (UTC)

bade naros[édit sumber]

akang,pas milarian dina sungsi mah artikel nu bd didamel teh teu acan aya, tapi pas ningali dina wikipedia b. indo tos aya gning tp mung sakedik pembahasanna teh. teu sawios pami sami?? tapi da abi teu nyandak pembahasan ti dinya..kmha kang? SU04Anggi (sawala) 02:47, 19 Séptémber 2011 (UTC)

Mangga, tiasa Teh Anggi. Nu penting artikelna teu acan aya dina Wikipédia basa Sunda. Wilujeng nyerat :D --Aditia.Gunawan (sawala) 03:59, 19 Séptémber 2011 (UTC)


siapppp kang, hatur nuhun ;) SU04Anggi (sawala) 04:17, 19 Séptémber 2011 (UTC)


Tetap semangat dan selamat bertanding :D
 Hendra Coat of Indonesia.pngsawala 05:20, 19 Séptémber 2011 (UTC)

Atur Waktu[édit sumber]

Halo Anggi,

Untuk menyamakan penganturan waktu kedalam Waktu Indonesia Barat, silakan mengatur waktunya dengan cara:

  1. Klik Préferénsi pada pojok kanan atas.
  2. Pilih Titimangsa jeung wanci
  3. Pada kolom Format Waktu, pilih Asia/Jakarta pada kolom Wewengkon wanci
  4. Klik Simpen Préferénsi.


Agar tidak ada perbedaan masalah absensi ya, Tetap semangat menyuntingnya. :D


Hatur nuhun.  Hendra Coat of Indonesia.pngsawala 11:59, 22 Séptémber 2011 (UTC)

Patroli[édit sumber]

Halo teh Anggi,

Saya akan melakukan patroli terhadap artikel-artikel kamu dan aktivitas kamu hingga tanggal 28 September 2011. Berikut adalah hasilnya:

  1. Sejak tanggal 19 September - 28 September 2011, kamu sudah tidak masuk sebanyak 5 kali (20, 21, 22, 24, 28).
  2. Jumlah suntinganmu hingga tanggal 28 September 2011 sebanyak 119 suntingan.

Artikel-artikel:

Artikel terhitung[édit sumber]

  1. Novel
  • artikel sudah baik.
  • Penilaian kuantitatif: referensi lima, interwiki ada, wikifisasi ada, kategori ada, gambar ada.

Artikel tidak terhitung[édit sumber]

  • Belum ada.


Sekian hasil patroli saya untuk saat ini. Kamu sudah membuat 1 artikel sempurna. Silahkan membuat lebih banyak lagi artikel sempurnanya agar masuk dalam penilaian kuantitatif maupun kualitatif dan mendapatkan nilai tertinggi. Tetap semangat dan selamat berjuang.


Salam,


 Hendra Coat of Indonesia.pngsawala 00:37, 29 Séptémber 2011 (UTC)

siaapp nuhun kang :D

SU04Anggi (sawala) 06:56, 29 Séptémber 2011 (UTC)