Novel

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Novel nyaéta karangan prosa anu panjang nu ngandung rangkaian carita kahirupan hiji jalma jeung jalma di sakelilingna jeung nonjolkeun watek jeung sifat satiap palaku. Nu nyerat novel nyaéta novelis.

Unsur[édit | édit sumber]

Citakan:Unsurlist

Tema

Referensi[édit | édit sumber]

Wikipedia.co.id