Latar

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Latar téh, atawa setting, nyaéta gambaran waktu, kaayaan panjaman, patempatan, lingkungan, suasana, jsté. anu ngalantaran kajadian carita. Tegesna mangrupa salah sahiji komponén dina adegan karangan. Merenah henteuna milih latar jeung ngadĕskripsikeunana milu nangtukeun ajĕn karangan.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Iskandarwassid (2016). Kamus Istilah Sastra Sunda. Bandung: Geger Sunten. ISBN 978-602-7785-78-6.