Lompat ke isi

Kaca anyar

Kaca anyar
sumputkeun pengguna terdaftar | sumputkeun bot | témbongkeun pengalihan

15 Juli 2024

14 Juli 2024

13 Juli 2024

12 Juli 2024

11 Juli 2024

9 Juli 2024

  • 11.549 Juli 2024 11.54Gudang (juj | édit) ‎[2.636 bait]Zulf (obrolan | kontribusi) (Nyieun kaca anyar '''Gudang''' nyaeta hiji wangunan anu dipaké pikeun nyimpen barang-barang atawa bahan-bahan. Biasana gudang dipaké ku pausahaan, pabrik, atawa pedagang pikeun nyimpen barang sateuacan dijual atawa diangkut ka tempat séjén. jmpl|213x213px|Saurang jelema ekeur di gudang barang ===Fungsi Gudang=== '''Nyimpen Barang''': Fungsi utama gudang nyaéta pikeun nyimpen barang supaya henteu rusak, kadaharan henteu busuk, atawa bahan-baha...) Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP Suntingan seluler lanjutan

8 Juli 2024

6 Juli 2024

5 Juli 2024

  • 15.095 Juli 2024 15.09ISO 639-1 (juj | édit) ‎[5.465 bait]Dinototosugiarto (obrolan | kontribusi) (Kénging Narjamahkeun)
  • 11.105 Juli 2024 11.10Bibliotherapy (juj | édit) ‎[5.496 bait]Nebospam (obrolan | kontribusi) (Nyieun kaca anyar Bibliotherapy (ogé disebut terapi buku, terapi maca, terapi puisi atawa storytelling terapi) nyaéta terapi seni kreatif nu ngalibatkeun storytelling atawa maca téks husus. Éta ngagunakeun hubungan individu kana eusi buku sareng puisi sareng kecap-kecap tinulis sanés salaku terapi. Bibliotherapy sabagian tumpang tindih jeung, sarta mindeng digabungkeun jeung, terapi nulis. Béda tina terapi seni kréatif nyaéta [https://www.farukcesur.com.tr/bibliyoterapi/ bibliotera...) Tag: Édit visual

29 Juni 2024

28 Juni 2024

19 Juni 2024

  • 12.0519 Juni 2024 12.05Sajarah Finlandia (juj | édit) ‎[10.197 bait]Hasnanf (obrolan | kontribusi) (Nyieun kaca anyar Para pamaké basa Proto-Finlandia nepi di Finlandia dina wanci praaksara mangrébu-rébu taun ka tukang.<ref>{{Cite book|title=Upheaval|last=Diamond|first=Jared|publisher=Kepustakaan Populer Gramedia|year=2022|isbn=9786024818494|location=Jakarta|pages=55-96}}</ref>) Tag: Édit visual

16 Juni 2024

  • 17.5116 Juni 2024 17.51Ganyong (juj | édit) ‎[3.236 bait]Zulf (obrolan | kontribusi) (Nyieun kaca anyar {{Taxobox | color = lightgreen | name = Ganyong | image = Ganyong_(cheche).jpg | regnum = Plantae | unranked_subregnum = Tracheophyta | unranked_divisio = Angiospermae | unranked_classis = Monokotil | unranked_ordo = Komelinid | ordo = Zingiberales | familia = Cannaceae | genus = ''Canna'' | species = '''''C. discolor''''' | binomial = ''Canna discolor'' | bino...) Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP Suntingan seluler lanjutan
  • 14.0416 Juni 2024 14.04Cangkéng (juj | édit) ‎[1.062 bait]Zulf (obrolan | kontribusi) (Nyieun kaca anyar '''Cangkéng''' nyaéta bagian awak manusa anu perenahna di antara beuteung jeung panggul. Mangrupakeun bagian pangsempitna di awak dina jalma-jalma anu proporsional. Garis cangkéng nuduhkeun garis horizontal dimana garis cangkéng éta anu pangsempitna, atawa kana penampilan umum cangkéng. Jalma-jalma anu ngalakonan diet mindeng disebut nyobian "ngaropéa" garis pingpingna. Ukuran cangkéng atawa jéngel cangkéng hiji jalma nandakeun kegendutan hi...) Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP Suntingan seluler lanjutan