Pamaké:Dinototosugiarto

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
su-2 Kontributor ieu bisa nulis dina basa Sunda hambalan panengah.
id-2 Pengguna ini mampu bersumbangsih dengan bahasa Indonesia tingkat menengah.

Haturan Dulur sadaya... Nepangkeun wasta abdi : Dino Toto Sugiarto Padumukan ayeuna : Di Jakarta widang anu dipikaresep : umum waé


Writer's barnstar.png BéntangWiki Panulis Hébat
Pamaké ieu diajénan lantaran aktif pisan nulis jeung nyieunan artikel-artikel dina jumlah nu pohara lobana. Ku sabab kontribusina anu gedé jeung jasa-jasana di Wikipedia, ieu pamaké luyu pikeun meunang pangajén sarta pantes narima sebutan Panulis Hébat Wikipedia. Wilujeng Kang Dino, sim kuring reueus kana dédikasi Akang ngeuyeuban artikel dina Wikipédia Sunda. Mugia ieu béntang pangajén tiasa janten panyumanget kanggo tetep nulis di Wiki Sunda. A.R Dipusparaga (sawala) 25 Oktober 2015 15.38 (UTC)