Yérévan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Keur guna lian ti Yérévan, tempo Yérévan (disambiguasi).

Koordinat: 40°11′00″N 44°31′00″E / 40.183333°N 44.516667°E / 40.183333; 44.516667

Yérévan
Երևան
Yérévan jeung Gunung Ararat
Yérévan jeung Gunung Ararat
Flag of Yérévan
Flag
Official seal of Yérévan
Seal

Lua error in Modul:Location_map at line 315: No value was provided for longitude.Lokasi Yérévan di Arménia

Koordinat: 40°11′N 44°31′E / 40.183°N 44.517°E / 40.183; 44.517
Nagara Arménia Arménia
Ngadeg 782 SM
Government
 • Walikota Taron Margaryan
Aréa
 • Total 300 km2 (100 sq mi)
Elevation Kesalahan ekspresi: Operator * tak terduga m (Kesalahan ekspresi: Operator / tak terduga ft)
Populasi (2009)
 • Total 1,121,000
 • Dénsitas 4.896/km2 (12,680/sq mi)
Time zone GMT+4 (UTC+4)
 • Summer (DST) GMT+5 (UTC+5)
Area code(s) +374 10
Website www.yerevan.am
Sumber: aréa kota Yérévan [1] Sources: City population [2]

Yérévan (Basa Arménia: Երևան atawa Երեւան, palapalan Basa Arménia: [jɛɾɛˈvɑn]) nyaéta ibu kota jeung kota panggedéna di Arménia. Aya di gigireun Walungan Hrazdan, Yérévan mangrupakeun puseur adminstrtif, budaya, jeung industri nagarana. Yérévan geus jadi ibu kotana ti 1918, nu ka-13 dina sajarah Arménia.

Inohong[édit | sunting sumber]

Tempo ogé: Kategori:Inohong ti Yérévan

Galeri[édit | sunting sumber]

Panorama Yérévan (usum panas)
Panorama Yérévan (usum panas)


Panorama Yérévan (usum tiis)
Panorama Yérévan (usum tiis)

Tempo ogé[édit | sunting sumber]


Catetan[édit | sunting sumber]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Wiktionary logo
Baca ogé pedaran Wikikamus ngeunaan kecap

Citakan:Capitals in Asia Citakan:List of Asian capitals by region


Countries.png