Dékade

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Dékade nyaéta unit wanci nu hartina sapuluhan, ilaharna sapuluh taun disa kalolobaan basa, kaasup basa Inggris, atawa sapuluh poé dina kalénder révolusionér Perancis. Kecap ieu diturunkeun tina basa Latin "decas", basa Yunani "dekas*, tina deka, nu hartina sapuluh.

Tempo ogé[édit | sunting sumber]


Nuvola apps clock.png