4 Nopémber

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Panneau travaux.png Artikel ieu keur dikeureuyeuh, ditarjamahkeun tina basa Inggris.
Bantosanna diantos kanggo narjamahkeun.
Citakan:NovemberCalendar2014
Tanggal ieu dina sawatara taun terahir
2006 | 2005 | 2004 | 2003
Tempo oge: Kalénder kajadian
{{{1}}}

nyaéta poé ka-308 dina sataun (ka-309 dina taun kabisat) dina kalénder Gregorian, sésana 57 poé.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Poé peré[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]


3 Nopémber - 5 Nopémber - 4 Oktober - 4 Désémber - ulang taun bersejarah séjénna