Perang Dunya I

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Perang Dunya I nujul ka perang sababaraha nagara nu lumangsung di Éropa antara taun 1914 jeung 1918. Perang ieu ngabalukarkeun palastrana jutaan jalma sarta ngarobah kaayaan dunya modéren. Dina ieu perang, Sekutu (Allied Powers) nu diluluguan ku Prancis, Karajaan Rusia, Karajaan Inggris, Itali, sarta salajengna AS, ngéléhkeun Kakuatan Tengah (Central Powers) nu diluluguan ku Austria-Hungaria, Karajaan Jérman, jeung Kasultanan Usmani.

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]


Nulis.jpg