19 Désémber

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

19 Désémber nyaéta poé ka-353 dina sataun

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Nu ngadeg[édit | sunting sumber]

Poé peré[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png