Méi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
<< Méi >>
Min Sen Sal Reb Kem Jum Sap
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

Désémber nyaéta bulan ka-5 kalénder Maséhi, satutasna Juni sarta saméméh April.

Bulan ieu na sajarah[édit | sunting sumber]

Kajadian[édit | sunting sumber]

Lahir[édit | sunting sumber]

Pupus[édit | sunting sumber]


Januari | Pébruari | Maret | April | Méi | Juni | Juli | Agustus | Séptémber | Oktober | Nopémber | Désémber


Nuvola apps clock.png