Séptémber

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
<< Séptémber >>
Min Sen Sal Reb Kem Jum Sap
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30


Séptémber nyaéta bulan ka-9 kalénder Maséhi, satutasna Oktober sarta saméméh Agustus.

Bulan ieu na sajarah[édit | sunting sumber]

Kajadian[édit | sunting sumber]

Lahir[édit | sunting sumber]

Pupus[édit | sunting sumber]


Januari | Pébruari | Maret | April | Méi | Juni | Juli | Agustus | Séptémber | Oktober | Nopémber | Désémber


Kajadian Bulan ieu dina warta[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png