Oktober

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
<< Oktober >>
Min Sen Sal Reb Kem Jum Sap
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Oktober nyaéta bulan ka-10 kalénder Maséhi, satutasna Nopémber sarta saméméh Séptémber.

Bulan ieu na sajarah[édit | sunting sumber]

Kajadian[édit | sunting sumber]

Lahir[édit | sunting sumber]

Pupus[édit | sunting sumber]

Januari | Pébruari | Maret | April | Méi | Juni | Juli | Agustus | Séptémber | Oktober | Nopémber | Désémber


Kajadian Bulan ieu dina warta[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png


Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan