31 Pébruari

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

31 Pébruari, nurutkeun kalénder Kulon modéren (nurutkeun Grégori), nyaéta hiji tanggal anu henteu nyata. Tanggal ieu sakapeung dipaké pikeun conto, jeung tujuan hiji informasi jadi écés tanpa perlu nengetan naha ngabogaan tanggal nyata atawa henteu nyata.

30 Pébruari sakapeung ogé dipaké dina harti anu sarua.

Tempo ogé[édit | sunting sumber]