Kalénder Grégori

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Kalénder Grégorian nyaéta kalénder anu ayeuna pangréana dipaké di Dunya Kulon. Ieu mangrupa modifikasi Kalénder Julian. Anu mimiti mengusulkannya nyaéta doktor Aloysius Lilius, ti Napoli, Italia sarta disatujuan ku Paus Gregorius XIII dina tanggal 24 Pébruari 1582. Penanggalan warsih kalénder ieu, dumasar taun Maséhi.

Nuvola apps clock.png