1 April

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

1 April nyaéta poé ka-91 dina sataun

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Poé peré[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png