1 Nopémber

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Citakan:NovemberCalendar2014
Tanggal ieu dina sawatara taun terahir
2006 | 2005 | 2004 | 2003
Tempo oge: Kalénder kajadian

1 Nopémber nyaéta poé ka-305 dina sataun

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Poé peré[édit | sunting sumber]

Poé ieu dina warta sajarah[édit | sunting sumber]

1 Nopémber 2006 (Rebo) édit jujutan awaskeuneun

31 Oktober | Januari | Pébruari | Maret | April | Méi | Juni | Juli | Agustus | Séptémber | Oktober | Nopémber | Désémber


Nuvola apps clock.png