9 Juni

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
<< Juni >>
Min Sen Sal Reb Kem Jum Sap
  1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
Tanggal ieu dina sawatara taun terahir
2006 | 2005 | 2004 | 2003
Tempo oge: Kalénder kajadian

9 Juni nyaéta poé ka-160 dina sataun

Kajadian[édit | sunting sumber]

  • 1970 - Raja Husséin ti Yordania salamet tina usaha jalma nu rék maéhan dirina.
  • 1995 - Lalaki munggaran anu dipenjara alatan mergasa sasama jinisna (homoséksual).
  • 2002 - Dua bom ngabeledug di Jakarta, perenahna di Hotél Jayakarta, Jl. Hayam Wuruk, Jakarta Barat jeung di hareupeun diskotik Exotic di Mangga Besar. Opat jalma tatu parna.

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Poé peré[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png