Windows Vista

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Windows Vista nyaéta sistem operasi komputer anu dikaluarkeun ku Microsoft dina taun 2007. Windows Vista ngagantikeun Windows XP.

Anu anyar di Windows Vista:

  • Windows Search
  • Windows Sidebar
  • Internet Explorer 7
  • Windows Media Player 11
  • Backup and Restore Center
  • Windows Mail (ngagantikeun Outlook Express)
  • Windows Calendar
  • Windows Photo Gallery
  • Windows DVD Maker
  • Windows Meeting Space
  • Windows Media Center
  • Windows Mobility Center

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps mycomputer.png