Migrasi prosés

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Migrasi prosés nya éta kamampuan prosés pamindahan antar grup ti komputer ka komputer nu séjén. Prosés migrasi bisa diimpleméntasikeun di antara liwat OpenMosix.

Prosés migrasi alternatif nya éta définisi nu asalna ti desain IC jeungr rékayasa. Prosés migrasi atawa migrasi Layout nya éta pikeun ngarobah aliran desain jeung bagan nu aya dina layout IC anyar pikeun prosés node téknologi. Palaksanaan prosés migrasi bisa dilakukeun ku cara manual kalawan fitur redrawing layout atawa otomatis EDA / alat CAD. Alat-alat utama di pasar pikeun mungkinkeun hiji aliran nya éta: VLM cadence ti sistem desain, Siclone ti Sagantec[1], jeung alat TKE ti Takumi Technology. [2]

Réferénsi[édit | sunting sumber]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps mycomputer.png