Netflix

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Netflix, Inc.
Tipe Publik (NASDAQNFLX)
Ngadeg 1997[1]
Kantor puseur Los Gatos, California, USA
Inohong konci Reed Hastings, nu ngadegteun tur CEO
Barry McCarthy, CFO, Sekretaris
Leslie J. Kilgore, CMO
Industri Perdagangan éléktronik
Produk Panyéwaan DVD online
Panghasilan Green up.png US$ 1.2 miliar (2007)
Panghasilan usaha Green up.png US$ 91.2 million (2007)
Panghasilan beresih Green up.png US$ 66.9 yuta (2007)
Karyawan 1400+ (2007)
Ramatloka Netflix.com

Netflix (NASDAQNFLX) nyaéta salah sahiji panyéwaan DVD online munggaran tur panggedéna, nu nawarkeun penyewaan DVD ngaliwatan surat sacara flat rate ka langganan di Amérika Sarikat. Puseurna aya di Los Gatos, California, ayeuna maranéhanana ngabogaan koleksi nu lobana 65.000 judul sarta kira-kira 5 juta langganan. Ayeuna Netflix ngaluarkeun waragad $300 juta sataun pikeun ngirim 1,4 juta pilem saban poé.

Tumbu luar[édit | sunting sumber]