Parametritis

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Parametritis
Klasifikasi jeung sumber luar
ICD-10 N73.0-N73.2
ICD-9 614.4
MeSH D010249

Parametritis nyaeta inflamasi parametrium (jaringan panghubung deukeuteun uterus).


Rod of asclepius.png