Quang Binh

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Quang Binh in Vietnam

Quang Binh nyaéta hiji propinsi nua ya di Vietnam. Di beulah kaléreunnana wawtesan jeung Bac Trung Bo.

Daérah Tingkat II[édit | sunting sumber]

  1. Dong Hoi
  2. Le Thuy
  3. Quang Ninh
  4. Tuyen Hoa
  5. Minh Hoa
  6. Quang Trach
  7. Bo Trach