Rachel Amanda

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Rachel Amanda Aurora
Nami keur lahir Rachel Amanda Aurora
Gumelar Indonésia Jakarta, Indonésia
1 Januari 1995 (1995-01-01) (yuswa 19)
Nami lian Rachel Amanda
Pacabakan Aktris
Panembang
Modél
Taun aktif 2006 - ayeuna
Sepuh Ade Paul Lukas (rama)
Safira (ibu)

Rachel Amanda Aurora atanapi Amanda (gumelar di Jakarta, Indonésia, 1 Januari 1995; yuswa 19 taun) nyaéta saurang aktris jeung panembang Indonésia.

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]


Replace this image male.svg