Randy Pangalila

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Randy Pangalila

Randy Pangalila nyaéta aktor sinetron katurunan Manado, Walanda, Jawa, kalahiran Surabaya, 19 Oktober 1990.[1] Randy D Pangalila nyaéta saurang modél iklan, aktor film, sinetron sarta penyanyi.[2] Randy ngabogaan saurang lanceuk anu ogé berprofesi minangka artis, nyaéta Inggrid Pangalila.[1] Mimiti taun 2008, Randy Pangalila diréndéngan indungna, Mama Agatha nuturkeun reality show Supermama Selebconcert usum Kahiji.[1] Nyaah, Randy sarta Mama Agatha teu junun ngahontal babak grand final sarta tersisih dina tanggal 12 Pebruari 2008.[1]


Ngaranna mimitian ngalejit saprak ulin dina sinetron CINTA FITRI (season 1).[1] Saméméhna Randy mitembeyan karirna minangka modél.[1] Sinetron anu kungsi dibintangina nyaéta ALYSSA, GUE BANGET, CINTA FITRI, CINTA KIRANA, dan CHELSEA. Sedengkeun debut film Randy nyaéta OH BABY (2008).[1] Dina film kasebut, Randy diadu peran jeung Cinta Laura.[1] Sajaba berkarir di dunya akting, tétéla Randy ngabogaan ngimpi pikeun berkarir di dunya musik.[1] Randy ngabogaan hiji band, Ekklasia anu geus ngaluncurkeun album perdana kalayan tajuk CINTA.[1] Randy ogé mangrupa personil ti Eleven Band anu anggotana sawatara modél.[1] Randy minangka vokalis dina band anu populér jeung lagu bertahan kasebut.[1] Sajaba kalayan band, Randy ogé sempet nyumbangkeun sorana dina soundtrack OH BABY liwat lagu Lewat Lewat Semesta sarta Tanpamu Ku Tak Bisa.[1]


Referensi[édit | sunting sumber]

  1. a b c d e f g h i j k l m (id)[1] (diaksés tanggal 29 Nopember 2011)
  2. (id)[2] (diaksés tanggal 30 Nopember 2011)
Nulis.jpg