Rayon Kurdamir

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Rayon Kurdamir (Kürdəmir)
Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Kürdəmir
Populasi: 98.173[rujukan?]
Aréa (km².): 1.631,5[rujukan?]
Ibu kota: Kürdəmir

Kurdamir (ogé Kürdəmir) nyaéta hiji rayon di Azerbaijan. Ibu kotana nyaéta Kürdəmir.

Citakan:Kurdamir Rayon