Richard Wagner

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Richard Wagner

Wilhelm Richard Wagner (gumelar di Leipzig, Jérman, 22 Méi 1813 – pupus 13 Pébruari 1883 dina yuswa 69 taun) nyaéta saurang komponis , téorétikus musik, jeung panulis, tapi nu pangkakoncarana langkung karya operana. Salahsahiji karya musikna nyaéta "Ride of the Valkyries" ti Die Walküre jeung "Bridal Chorus" ti Lohengrin.

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan
Replace this image male.svg

Citakan:Musikus-stub