Sénsus

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Sénsus nyaeta proses keur neangan informasi ngeunaan unggal anggota dina populasi (henteu ngan keur populasi manusa). Sénsus ieu mangrupa métode pikeun ngumpulkeun data statistik.


  width="100%" cellspacing="0" style="padding: 0px; border: 1px dotted steelblue; clear: both; background: white; margin: 5px 0px; font-size: small; font-size: 92%;">  >

Nulis.jpg

 >