Sistim Operasi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Sistim Operasi (Ing. Operating System, OS) hartina sistim paréntah-paréntah nu dipaké pikeun ngajalankeun komputer.


Nulis.jpg