Skor atah

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Dina statistik sarta analisa data, skor atah nyaeta data asli nu acan dirobah – contona, hasil tina test siswa (contona, angka tina jawaban nu bener) salaku lawan tina skor sanggeus dirobah kana skor standar atawa rengking atawa nu sarupa.