Suung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Suung

Suung téh hartina awak buahan (fruiting body) (struktur nu ngahasilkeun spora) luhur taneuh golongan fungus, nu cirina boga watang jeung 'payung'. Mun ambahanana dilegaan, suung ogé nujul ka sakabéh fungus nu ngahasilkeun awak buahan nu sarupa kitu, nu diwangun ku jaringan (disebut mycelium) filamén atawa hyphae.

Baca ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Bacaan salajengna[édit | sunting sumber]

  • All That the Rain Promises, and More (1991) ISBN 0898153883
  • Growing Gourmet and Medicinal Mushrooms (2000) ISBN 1580081754
  • Mushroom Cultivator: A Practical Guide to Growing Mushrooms at Home (1983) ISBN 0961079800
  • Mushrooms: Cultivation, Nutritional Value, Medicinal Effect, and Environmental Impact" (2004) ISBN 0-8493-1043-1
  • Mycelium Running: How Mushrooms Will Save The World (2005) ISBN 1-58008-579-2
  • Mushrooms Demystified: A Comprehensive Guide to the Fleshy Fungi (1986) ISBN 0898151694
  • Psilocybin Mushroom Handbook: Easy Indoor and Outdoor Cultivation (2004) ISBN 0932551645
  • Psilocybin Mushrooms of the World (1996) ISBN 0898158397


Nulis.jpg