Lémbér

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Lémbér, basa Indonésia: jamur kuping, nyaéta sebutan populér pikeun tilu spésiés supa nu wangunna jiga ceuli manusa: