Téater

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Téater asal - muasalna hiji tempat atawa panggung pikeun panongton, nyaéta hiji bangunan anu diwangun pikeun jadi tempat lumangsungna hiji kajadian tongtonan.[1]

Referensi[édit | sunting sumber]

  1. Wijaya, Putu.TEATER Buku Pelajaran Seni Budaya, Edisi Uji Coba PSN 2007.Jakarta, 2007