Tashkurgan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Tashkurgan bisa ngarah ka:

  1. County Otonom Tajik Tashkurgan, county di Sinjiang, Cina
  2. Tashkurgan, Sinjiang, kota di County Otonom Tajik Tashkurgan
  3. Kholm, Apganistan, baheulana kawanoh salaku Tashkurgan, hiji kota di Apganistan kalér
  4. Tash-Kurgan, Kirgizstan, hiji kota di Kirgizstan kidul-kulon
  5. Tashkurgan, Tajikistan, hiji désa di deukeut Walungan Bartang, Tajikistan.