Wikitravel

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Wikitravel
Logo Wikitravel
URL http://www.wikitravel.com/
Komérsial? Heunteu
Rupa panduan wisata
Régistrasi Opsional
Nu mibanda Wikitravel
Nu nyieun Evan Prodromou jeung Michele Ann Jenkins Prodromou

Wikitravel nyaéta hiji proyék pikeun nyieun hiji panduan wisata bébas nu lengkep ngeunaan tempat wisata di sakuliah dunya. Wikitravel dimimitian dina bulan Juli 2003. Proyék ieu migunakeun MediaWiki, nu dipaké ogé ku Wikipedia. Tapi, teu kawas Wikipedia, Wikitravel maké lisénsi Creative Commons jeung teu maké Lisénsi DOkuméntasi Bébas GNU.

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]