Zhengzhou

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Zhengzhou(Basa Cina: 郑州; Pinyin: Zhèngzhōu;, kota di kalereun China, nyaeta ibukota HenanRepublik Rakyat Cina (RRC).