Citakan:Kotak info Wangunan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Citakan:Infobox building)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Documentation icon Dokuméntasi citakan[jieun]