Citakan:Kac-2

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Padlock.svg Kaca ieu dikonci tina vandalisme. Éditan pamaké teu kadaptar(anon) samentara teu diaktifkeun.
Keur parobahan bisa disawalakeun di kaca sawala.


Cara maké

{{kac-2
|nami kacamatan=
|dati2=Kabupatén atawa Kota
|nami dati2=
|propinsi=
|d1= |d2= |d3= |d4= |d5=(jst)nami-nami désa
|k1= |k2= |k3= |k4= |k5=(jst)nami-nami kalurahan
}}