Citakan:BéntangWiki Pamaké Anyar Nyongcolang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
(dialihkeun ti Citakan:Pamaké anyar)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
New editor delivery.png BéntangWiki Pamaké Anyar Nyongcolang
"Pamaké anyar nyongcolang" dilélér ka pamaké anyar anu némbongkeun antusiasme, kaparigelan, jeung kaludeung anu luar biasa jeung pangnyongcolangna dina Wikipedia basa Sunda. {{{1}}}
Documentation icon Dokuméntasi citakan
Takulan:

Usage

To use this template, add {{subst:BéntangWiki Pamaké Anyar Nyongcolang|1=Teundeun talatah anjeun didieu. ~~~~}} to the talk page of the user to whom you wish to award it.