Citakan:BéntangWiki Panulis Hébat

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
(dialihkeun ti Citakan:Panulis Hébat)
Jump to navigation Jump to search
Writer's barnstar.png BéntangWiki Panulis Hébat
Pamaké ieu diajénan lantaran aktif pisan nulis jeung nyieunan artikel-artikel dina jumlah nu pohara lobana. Ku sabab kontribusina anu gedé jeung jasa-jasana di Wikipedia, ieu pamaké luyu pikeun meunang pangajén sarta pantes narima sebutan Panulis Hébat Wikipedia. {{{1}}}
Documentation icon Dokuméntasi citakan

Criteria

BéntangWiki ieu bisa dilélér ka to Wikipediawan anu nulis artikel dina jumlah nu pohara lobana.

Usage

To use this template, add {{subst:BéntangWiki Panulis Hébat|1=Teundeun talatah anjeun didieu. ~~~~}} to the talk page of the user to whom you wish to award it.

This barnstar has an alternate version.
To use, add |alt to the end: {{subst:BéntangWiki Panulis Hébat|put your message here ~~~~|alt}}
Which produces:

Writers Barnstar Hires.png BéntangWiki Panulis Hébat
Pamaké ieu diajénan lantaran aktif pisan nulis jeung nyieunan artikel-artikel dina jumlah nu pohara lobana. Ku sabab kontribusina anu gedé jeung jasa-jasana di Wikipedia, ieu pamaké luyu pikeun meunang pangajén sarta pantes narima sebutan Panulis Hébat Wikipedia. talatah ~~~~