Dari

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Dari (disambiguasi))
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Dari bisa ngarah ka:

Nu lian[édit | édit sumber]

  • Dari, kecap hareup (kata depan) dina Basa Indonésia, sacara umum hartina "ti"