Desa Cintakarya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Desa Cintakarya nyaeta salah sahiji desa di Kecamatan Parigi Kabupaten Pangandaran, Jawa Barat.[1]


Referensi[édit | édit sumber]

  1. "Kecamatan Parigi Kabupaten Pangandaran". web.pangandarankab.go.id. Diakses tanggal 2019-05-01.