Desa Pinangraja Jatiwangi Majalengka

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Désa Pinangraja asup ka wewengkon Kacamatan Jatiwangi Kabupatén Majalengka Propinsi Jawa Kulon, tina 16 désa di wewengkon Kacamatan Jatiwangi Désa Pinangraja mangrupa désa pang tungtungna (pang kidulna). tepis miringna ka dua wewengkon kacamatan lian nyaéta Sukahaji jeung Cigasong. Ngarah jéntré cuang guar tepis miring atawa wawates wewengkon Désa Pinangraja ; - kalereun, Désa Sukaraja Kulon jeung Sukaraja Wetan (Kacamatan Jatiwangi) - kiduleun, Désa Cikoneng (Kacamatan Sukahaji) - wetaneun, Désa Palabuan (Kacamatan Sukahaji) - kuloneun, Désa Karayunan (Kacamatan Cigasong)

Wewengkon Désa Pinangraja diwangun ku opat dusun, nyaéta : - Candrapati (Blok Saptu jeung Ahad) RW 01 jeung RW 07 - Sinduastra (Blok Senen jeung Kemis) RW 02 jeung RW 05 - Candrayuda (Blok Salasa jeung Rebo) RW 03 jeung RW 04 - Yudawacana (Blok Jumaah) RW 06

cekap sakeiu heula nu dipikaterang ku simkuring, bilih aya kalepatan neda dihapunten teras panglereskeun. haturnuhun.