Gambar:Bountiful tomato crop 1 - geograph.org.uk - 1531373.jpg

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Berkas asli(640 × 640 piksel, ukuran koropak: 371 KB, tipeu MIME: image/jpeg)

Ieu berkas asalna ti Wikimedia Commons anu bisa jadi dipaké ku proyék séjén. Pedaran ti kaca pedaranana dipidangkeun di handap.

Ringkesna

Pedaran
English: Bountiful tomato crop. These are an Italian plum variety, Firenza.
Titimangsa
Sumber From geograph.org.uk
Pangarang Jonathan Billinger
Widi
(Migunakeun deui ieu berkas)
Geograph depth small.png
This image was taken from the Geograph project collection. See this photograph's page on the Geograph website for the photographer's contact details. The copyright on this image is owned by Jonathan Billinger and is licensed for reuse under the Creative Commons Attribution-ShareAlike 2.0 license.
w:id:Creative Commons

atribusi BabagiSarupa

Berkas ini dilisensikan di bawah lisensi Creative Commons Atribusi-Berbagi Serupa 2.0 Generik
Atribusi: Jonathan Billinger
Anjeun bébas:
  • pikeun babagi – pikeun nyalin, nyebarkeun, sarta nyalabarkeun karyana
  • pikeun nyampurkeun – pikeun ngarobah karyana
Dumasar kana kaayaan di handap:
  • atribusi – Anjeun kudu ngatribusi karya ku cara nu geus ditangtukeun ku nu nyieun atawa nu méré lisénsi (tapi lain ku jalan nu sigana téh maksa pikeun Anjeun maké éta karya).
  • BabagiSarupa – Upama anjeun ngarubah, ngagubah, atawa nyieun turunan tina ieu karya, anjeun kudu nembrakkeun hasilna maké lisénsi anu sarua atawa sarupa.

Atribusi
(required by the license)
Jonathan Billinger / Bountiful tomato crop 1 / CC BY-SA 2.0
Jonathan Billinger / Bountiful tomato crop 1
Camera location51° 54′ 52″ N, 2° 30′ 40″ W  Heading=180° Kartographer map based on OpenStreetMap.Peta semua koordinat: OpenStreetMap - Google Earthinfo
Object location51° 54′ 52″ N, 2° 30′ 40″ W  Heading=180° Kartographer map based on OpenStreetMap.Peta semua koordinat: OpenStreetMap - Google Earthinfo

Jujutan berkas

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari3 Maret 2011 05.56'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 3 Maret 2011 05.56640 × 640 (371 KB)GeographBot== {{int:filedesc}} == {{Information |description={{en|1=Bountiful tomato crop 1 These are an Italian plum variety, Firenza.}} |date=2009-10-03 |source=From [http://www.geograph.org.uk/photo/1531373 geograph.org.uk] |author=[http://www.geograph.org.uk/pro

Kaca ieu numbu ka gambar ieu :

Métadata