Gambar:Chefchaouen2007.JPG

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Berkas asli(2.048 × 1.536 piksel, ukuran koropak: 2,28 MB, tipeu MIME: image/jpeg)

Ieu berkas asalna ti Wikimedia Commons anu bisa jadi dipaké ku proyék séjén. Pedaran ti kaca pedaranana dipidangkeun di handap.

Ringkesna

Pedaran
Cymraeg: Golygfa ym medina Chefchaouen.
Deutsch: Schmale Straßen in der Altstadt.
Français : Maisons de la médina de Chefchaouen.
Titimangsa [according to author]
Sumber Self-photographed
Pangarang Okrasitna

Lisénsi

Saya, pemilik hak cipta dari karya ini, dengan ini menerbitkan berkas ini di bawah ketentuan berikut:
GNU head Widi dipaparinkeun pikeun nyalin, nyebarkeun jeung/atawa ngarobah ieu dokumén dina payung GNU Free Documentation License, Vérsi 1.2 atawa saluhureunana anu medal ti Free Software Foundation; tanpa Invariant Sections, tanpa Front-Cover Texts, jeung tanpa Back-Cover Texts. Salinan lisénsina diselapkeun dina bab GNU Free Documentation License.
w:id:Creative Commons

atribusi BabagiSarupa

Berkas ini dilisensikan dengan lisensi Creative Commons Atribusi-BerbagiSerupa 3.0 Tanpa Adaptasi, 2.5 Generik, 2.0 Generik, dan 1.0 Generik.
Anjeun bébas:
  • pikeun babagi – pikeun nyalin, nyebarkeun, sarta nyalabarkeun karyana
  • pikeun nyampurkeun – pikeun ngarobah karyana
Dumasar kana kaayaan di handap:
  • atribusi – Anjeun kudu ngatribusi karya ku cara nu geus ditangtukeun ku nu nyieun atawa nu méré lisénsi (tapi lain ku jalan nu sigana téh maksa pikeun Anjeun maké éta karya).
  • BabagiSarupa – Upama anjeun ngarubah, ngagubah, atawa nyieun turunan tina ieu karya, anjeun kudu nembrakkeun hasilna maké lisénsi anu sarua atawa sarupa.

Anjeun bisa milih lisénsi nu cocog.

Jujutan berkas

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari2 Oktober 2007 22.26'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 2 Oktober 2007 22.262.048 × 1.536 (2,28 MB)Okrasitna{{Information |Description= |Source=travail personnel |Date= |Author= Okrasitna }}

Kaca ieu numbu ka gambar ieu :

Pamakéan berkas sajagat

Wiki lianna anu maké ieu berkas:

Métadata