Gambar:Chiocciola1.png

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Chiocciola1.png(202 × 202 piksel, ukuran koropak: 2 KB, tipeu MIME: image/png)

Ieu berkas asalna ti Wikimedia Commons anu bisa jadi dipaké ku proyék séjén. Pedaran ti kaca pedaranana dipidangkeun di handap.

Ringkesna

Pedaran
English: chiocciola
Titimangsa
Sumber Karya sorangan
Pangarang Pisano

Lisénsi

Saya, pemilik hak cipta dari karya ini, dengan ini menerbitkan berkas ini di bawah ketentuan berikut:
w:id:Creative Commons

atribusi BabagiSarupa

Berkas ini dilisensikan di bawah lisensi Creative Commons Atribusi-Berbagi Serupa 4.0 Internasional.
Anjeun bébas:
  • pikeun babagi – pikeun nyalin, nyebarkeun, sarta nyalabarkeun karyana
  • pikeun nyampurkeun – pikeun ngarobah karyana
Dumasar kana kaayaan di handap:
  • atribusi – Anjeun kudu ngatribusi karya ku cara nu geus ditangtukeun ku nu nyieun atawa nu méré lisénsi (tapi lain ku jalan nu sigana téh maksa pikeun Anjeun maké éta karya).
  • BabagiSarupa – Upama anjeun ngarubah, ngagubah, atawa nyieun turunan tina ieu karya, anjeun kudu nembrakkeun hasilna maké lisénsi anu sarua atawa sarupa.

Jujutan berkas

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari17 Nopémber 2014 12.10'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 17 Nopémber 2014 12.10202 × 202 (2 KB)Pisano~commonswikiUser created page with UploadWizard

Leuwih ti 100 kaca nutumbu ka ieu berkas. Béréndélan di handap némbongkeun 100 tutumbu kaca kahiji ka ieu berkas hungkul. Béréndélan lengkepna ogé aya.

Pamakéan berkas sajagat

Wiki lianna anu maké ieu berkas:

Métadata