Gambar:HLA.svg

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Berkas asli(Koropak SVG, nominalna 230 × 435 piksel, ukuranana 85 KB)

Ieu berkas asalna ti Wikimedia Commons anu bisa jadi dipaké ku proyék séjén. Pedaran ti kaca pedaranana dipidangkeun di handap.

Pedaran
English: Philip Deitiker, I created this file, I drew this image on Microsoft Paintbrush. The image is based on my mapping of HLA Loci based on Human genome physical map of chromosome 6. That resource is freely available through Pubmed.
Titimangsa (UTC)
Sumber
Pangarang
Widi
(Migunakeun deui ieu berkas)
PD-icon.svg
Karya ini dilepaskan ke domain umum oleh pemiliknya, Pdeitiker at the Wikipédia project. Lisensi ini berlaku di seluruh dunia.
In case this is not legally possible:
Pdeitiker memberikan siapa pun hak untuk menggunakan karya ini untuk tujuan apa pun, tanpa persyaratan apa pun, kecuali yang ditetapkan oleh hukum.
Applications-graphics.svg
This is a retouched picture, which means that it has been digitally altered from its original version. The original can be viewed here: HLA.jpg.

Versi lainnya
Inkscape-un.svg
This W3C-unspecified vector image was created with Inkscape.

Log pengunggahan asli[édit]

This image is a derivative work of the following images:

  • File:HLA.jpg licensed with PD-user-w
    • 2007-12-16T01:24:25Z Hoffmeier 225x456 (17605 Bytes) {{Information |Description={{en|Philip Deitiker, I created this file, I drew this image on Microsoft Paintbrush. The image is based on my mapping of HLA Loci based on Human genome physical map of chromosome 6. That resourc

Uploaded with derivativeFX

Jujutan berkas

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari1 Januari 2012 19.43'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 1 Januari 2012 19.43230 × 435 (85 KB)Hel-hamatext improved
22 Oktober 2009 19.22'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 22 Oktober 2009 19.22230 × 435 (33 KB)Faigl.ladislavedges
22 Oktober 2009 19.10'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 22 Oktober 2009 19.10225 × 435 (26 KB)Faigl.ladislavfix
22 Oktober 2009 19.01'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 22 Oktober 2009 19.01225 × 456 (27 KB)Faigl.ladislav{{Information |Description={{en|Philip Deitiker, I created this file, I drew this image on Microsoft Paintbrush. The image is based on my mapping of HLA Loci based on Human genome physical map of chromosome 6. That resource is freely available through

Kaca ieu numbu ka gambar ieu :

Pamakéan berkas sajagat

Wiki lianna anu maké ieu berkas:

Métadata