Gambar:Mount Ciremai, West Java, Indonesia.jpg

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Berkas asli(3.412 × 1.918 piksel, ukuran koropak: 924 KB, tipeu MIME: image/jpeg)

Ieu berkas asalna ti Wikimedia Commons anu bisa jadi dipaké ku proyék séjén. Pedaran ti kaca pedaranana dipidangkeun di handap.

Ringkesna[édit]

Pedaran
English: Mount Ciremai as seen from Cirebon, West Java, Indonesia
Titimangsa
Sumber Karya sorangan
Pangarang 26Isabella
Camera location6° 41′ 23,26″ S, 108° 24′ 49,33″ E Kartographer map based on OpenStreetMap.View this and other nearby images on: OpenStreetMap - Google Earthinfo

Lisénsi[édit]

Saya, pemilik hak cipta dari karya ini, dengan ini menerbitkan berkas ini di bawah ketentuan berikut:
w:id:Creative Commons

atribusi BabagiSarupa

Berkas ini dilisensikan di bawah lisensi Creative Commons Atribusi-Berbagi Serupa 4.0 Internasional.
Anjeun bébas:
  • pikeun babagi – pikeun nyalin, nyebarkeun, sarta nyalabarkeun karyana
  • pikeun nyampurkeun – pikeun ngarobah karyana
Dumasar kana kaayaan di handap:
  • atribusi – Anjeun kudu ngatribusi karya ku cara nu geus ditangtukeun ku nu nyieun atawa nu méré lisénsi (tapi lain ku jalan nu sigana téh maksa pikeun Anjeun maké éta karya).
  • BabagiSarupa – Upama anjeun ngarubah, ngagubah, atawa nyieun turunan tina ieu karya, anjeun kudu nembrakkeun hasilna maké lisénsi anu sarua atawa sarupa.

Jujutan berkas

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari31 Januari 2017 15.46'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 31 Januari 2017 15.463.412 × 1.918 (924 KB)26IsabellaUser created page with UploadWizard

Kaca ieu numbu ka gambar ieu :

Pamakéan berkas sajagat

Wiki lianna anu maké ieu berkas:

Métadata