Gambar:New-Bouncywikilogo.gif

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

New-Bouncywikilogo.gif(260 × 260 piksel, ukuran koropak: 886 KB, tipeu MIME: image/gif, nguriling, 39 bingkéy, 1,2 d)

Ieu berkas asalna ti Wikimedia Commons anu bisa jadi dipaké ku proyék séjén. Pedaran ti kaca pedaranana dipidangkeun di handap.

Ringkesna

Pedaran
English: Bouncing Wikipedia Logo
Čeština: Skákací logo Wikipedie
বাংলা: লাফানো উইকিপিডিয়ার লোগো
Deutsch: Springendes, hüpfendes Wikipedia-Logo
한국어: 통통 튀는 위키백과 로고
Nederlands: Stuiterend Wiki-logo
中文: 弹跳维基标志
Suomi: Pomppiva wikipedian Logo
Titimangsa
Sumber http://ko.uncyclopedia.info/wiki/파일:New_Bouncywikilogo.gif
Pangarang Wikimedia Foundation (edited by Lambda at Uncyclopedia)
Widi
(Migunakeun deui ieu berkas)

It's a Wikimedia logo, so it should be allowed at Wikimedia project.

Versi lainnya

Lisénsi

GNU head Widi dipaparinkeun pikeun nyalin, nyebarkeun jeung/atawa ngarobah ieu dokumén dina payung GNU Free Documentation License, Vérsi 1.2 atawa saluhureunana anu medal ti Free Software Foundation; tanpa Invariant Sections, tanpa Front-Cover Texts, jeung tanpa Back-Cover Texts. Salinan lisénsina diselapkeun dina bab GNU Free Documentation License.
w:id:Creative Commons

atribusi BabagiSarupa

Ieu berkas dilisénsikeun maké lisénsi Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported.
Anjeun bébas:
  • pikeun babagi – pikeun nyalin, nyebarkeun, sarta nyalabarkeun karyana
  • pikeun nyampurkeun – pikeun ngarobah karyana
Dumasar kana kaayaan di handap:
  • atribusi – Anjeun kudu ngatribusi karya ku cara nu geus ditangtukeun ku nu nyieun atawa nu méré lisénsi (tapi lain ku jalan nu sigana téh maksa pikeun Anjeun maké éta karya).
  • BabagiSarupa – Upama anjeun ngarubah, ngagubah, atawa nyieun turunan tina ieu karya, anjeun kudu nembrakkeun hasilna maké lisénsi anu sarua atawa sarupa.

Trademarked
™ Wikimedia Foundation, Inc.
This file is (or includes) one of the official logos or designs used by the Wikimedia Foundation or by one of its projects. Use of the Wikimedia logos and trademarks is subject to the Wikimedia trademark policy and visual identity guidelines, and may require permission.

This tag does not indicate the copyright status of the attached work. A normal copyright tag is still required. See Commons:Licensing for more information. 


বাংলা | čeština | Deutsch | English | español | euskara | فارسی | français | galego | Alemannisch | עברית | हिन्दी | italiano | 日本語 | 한국어 | македонски | മലയാളം | Bahasa Melayu | नेपाली | Nederlands | polski | پښتو | português | sicilianu | српски / srpski | svenska | ไทย | Türkçe | українська | Tiếng Việt | 中文 | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | ಕನ್ನಡ | ತುಳು | +/−

Wikimedia-logo black.svg

Jujutan berkas

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari22 Juli 2012 10.33'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 22 Juli 2012 10.33260 × 260 (886 KB)SdiilllaReupload so it will not appearing a black chunks
14 Juni 2010 15.24'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 14 Juni 2010 15.24260 × 260 (886 KB)LambdaCorp{{Information |Description={{en|1=Bouncing [http://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia Wikipedia] Logo}} {{ko|1=통통 튀는 [http://ko.wikipedia.org/wiki/위키백과 위키백과] 로고}} |Source=http://ko.uncyclopedia.info/wiki/파일:New_Bouncywikilogo.

Kaca ieu numbu ka gambar ieu :

Pamakéan berkas sajagat

Wiki lianna anu maké ieu berkas:

Témbongkeun pamakéan global leuwih loba pikeun ieu berkas.